Navigatie

Retourneren

  Binnen 14 dagen retourneren zonder reden
  Je retour aanmelden doe je makkelijk en snel
  De terugbetaling is binnen 1 week geregeld


Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag binnen een week gecrediteerd. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Aanmelden retour

Voor het aanmelden van een retour kunt een email sturen naar info@bureaustoelenonly.nl. 

Wat zijn de retourkosten

Het retourneren van uw bestelling is gratis. Het retourneren van een bureaustoel kan niet via de normale pakketpost. Neem voor het retourneren van een bureaustoel contact op met info@bureaustoelenonly.nl. 

Product en/of verpakking beschadigd

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

© 2017 - 2019 BureaustoelenOnly.nl - Bureaustoelen en Zit Sta oplossingen! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel