Betaalbare Zit sta werkplekken

Een gezonde houding aannemen achter uw werkplek? Bij BureaustoelenOnly vindt u verschillende zit sta oplossingen voor een betaalbare prijs. 

Een zit sta bureau is bijzonder gebruiksvriendelijk, moeiteloos verstelbaar en maken het omschakelen van zittend naar staand werken gemakkelijk. Ook leverbaar als duo bureau. Een zit sta verhoger is een eenvoudig hulpmiddel voor het creëren van een zit sta werkplek. Een zit sta bureau onderstel bestaat uit kwalitatief hoogwaardig componenten en is door vele instelmogelijkheden aan ieders wens aan te passen. Een zit sta kruk is ideaal te combineren met een zit sta werkplek. Een bureaufiets is een ergonomische aanvulling op een sta bureau, bureaustoel en zit sta kruk. 


Zit sta bureau geschikt voor intensief kantoorgebruik

Een zit sta bureau kopen kan eenvoudig online bij BureaustoelenOnly. Een sta bureau elektrisch van Euroseats is voorzien van twee motoren en geschikt voor intensief kantoorgebruik met een maximaal belastbaar gewicht van 100kg. Een duo onderstel is voorzien van vier motoren. 
Een sta bureau is leverbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. Een zit sta bureau onderstel wordt ongemonteerd geleverd in doos. Het vereist montage. Het frame is eenvoudig te monteren, er wordt een duidelijke instructie bijgeleverd, evenals benodigd gereedschap. Het sta bureau kan uitgevoerd worden met een bureaublad wit, bruin, lichtbruin en grijs. Bureaubladen worden ongemonteerd geleverd.  Een geluidloze hoogteverstelling van minder dan 50 decibel en instelbaar op iedere hoogte, is het prettig afwisselend zitten en staand werken met een Euroseats zit sta werkplek.

Met een jaar garantie, voorzien van een alarmoptie en hoogwaardig materiaalgebruik is een Euroseats sta werkplek van BureaustoelenOnly een aanwinst voor uw kantoor.  

© 2017 - 2020 BureaustoelenOnly.nl - Bureaustoelen en Zit Sta oplossingen! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel