Sorteer op

Zit Sta verhoger op iedere hoogte verstelbaar

Bij BureaustoelenOnly vindt u een uitgebreid assortiment Euroseats zit sta verhogers, altijd uit voorraad leverbaar. 

Een zit sta werkplek overwegen? Een eenvoudig hulpmiddel is een zit sta verhoger. Bij BureaustoelenOnly vindt u diverse bureau verhogers van Euroseats, die eenvoudig in iedere hoogte zijn te verstellen. Een zit sta verhoger is eenvoudig te monteren, dit is zeer goed te doen door middel van de instructie en genummerde onderdelen. De sta werkplekken hebben een garantietermijn van 1 jaar en zijn geschikt voor intensief kantoorgebruik. 

Voor elke situatie een bureau verhoger

De Euroseats zit sta verhogers van BureaustoelenOnly hebben een strak en modern design. Voor elke situatie is er een keuze uit vier verschillende maten. De small zit sta werkplekken hebben een werkoppervlak van 700x480mm, ideaal te combineren met een laptop. Tevens is deze sta werkplek makkelijk verplaatsbaar vanwege het lage gewicht van 18,4 kg. En door het gebruik van stevig materialen is deze Euroseats small zit sta verhoger maximaal te belasten met 15kg. De volgende maatvoering is de zit sta verhoger medium met een werkoppervlak van 680x520mm.  Deze bureau verhoger is voorzien van een speciale uitsparing voor een telefoon of tablet. Net als de uitvoering small is deze ook maximaal belastbaar met 15kg. Met een gewicht van 19,3kg makkelijk verplaatsbaar. Voor een groter sta werkplek is de uitvoering large. Het werkoppervlak van 680x520mm is net als de medium uitgevoerd met een uitsparing voor een telefoon of tablet. Deze zit sta verhoger kent ook een maximaal belastbaar gewicht van 15kg en een eigen gewicht van 21,3kg. De grootste variant zit sta verhoger is de extra large. Deze sta werkplek heeft een werkoppervlak van 890x590mm en is verticaal instelbaar op 12 verschillende hoogtes. Door de dubbele gasveer zorgt deze bureau verhoger voor stabiliteit op iedere werkhoogte. De dubbele knop zorgt voor een makkelijke bediening van uw zit sta werkplek. 

Eenvoudig verstelbaar, makkelijk te monteren en stevig materiaalgebruik; dat is een zit sta verhoger van BureaustoelenOnly. 


 

© 2017 - 2020 BureaustoelenOnly.nl - Bureaustoelen en Zit Sta oplossingen! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel