Mijn naam is Peter Jan
Adviseur & Oprichter van BureaustoelenOnly
Sinds 2007 werkzaam in de kantoormeubelbranche

In 2010 is BureaustoelenOnly opgericht met als doel: klanten online makkelijk 
een keuze laten maken voor het kiezen van een werkplek. Vele producten zijn voorzien van een video voor een extra beleving zodat online winkelen nog makkelijker wordt. 

Met deze blog geef ik leuke tips en deel ik mijn ervaring over de producten
van BureaustoelenOnly. 

Veel plezier. 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24/10/2019 - Enkele tips voor het kiezen van de juiste bureaustoel 
Bureaustoelen | Veelgestelde vragen | Keuzehulp bureaustoel

Online worden vele verschillende merken bureaustoelen aangeboden. Maar welke bureaustoel
past het beste bij u? Met deze blog geef ik u een aantal tips bij het aanschaffen van een nieuwe bureaustoel. 

  1. Hoeveel uur zit u per dag op een bureaustoel?
  2. Is de bureaustoel arbo goedgekeurd volgens de NEN EN 1335?
  3. Gaat u voor design?
  4. Zoekt u een uniforme bureaustoel voor meerdere werkplekken?
  5. Heeft u een bijzonder lichaamsgewicht?

Een bureaustoel kiezen is niet makkelijk. Of u nu kort of langdurige op een bureaustoel zit, alle bureaustoelen van bureaustoelenOnly zijn geschikt voor 8 zituren per dag.
De stoelen zijn gekeurd volgens de NEN EN 1335 voor dagelijks intensief kantoorgebruik. 

Wilt u een ander design dan een stoffen rugleuning? Overweeg dan een bureaustoel met netbespanning. De meeste bureaustoelen met netbespanning zijn voorzien van een lendensteun voor extra ondersteuning van uw rug. Daarbij zorgt deze rugleuning voor extra ventilatie, extra fijn tijdens lange werkdagen

We krijgen ook wel eens de vraag of er één bureaustoel bestaat geschikt voor meerdere werkplekken? Men overweegt één dezelfde uitstraling voor het gehele kantoor. Bij BureaustoelenOnly hebben we drie verschillende NPR bureaustoelen, zoals de Euroseats NPR Torino, geschikt voor verschillende lichaamslengtes en inzetbaar voor allerlei toepassingen. Zo heeft u één model bureaustoel welke zorgt voor een uniforme uitstraling voor het hele kantoor. 

Heeft u een lichaamsgewicht van meer dan 100 kg? Ook BureaustoelenOnly heeft hier een oplossing voor. De extra zwaar uitgevoerde bureaustoel Euroseats Heavy Duty is geschikt voor mensen met een lichaamsgewicht tot maximaal 150 kg. 

Veel succes met het kiezen van uw bureaustoel. Bijna elke bureaustoel hebben we voorzien van een instructiefilmpje.
Komt u er niet uit? Vraag ons om advies via info@bureaustoelenonly.nl en we reageren binnen 24 uur. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30/12/2019 - Wat maakt de Interstuhl UP zo bijzonder?
Interstuhl UP pagina

Er worden veel verschillende stahulpen aangeboden op internet. Maar waarom springt de 
Interstuhl UP eruit? Graag licht ik toe wat de Interstuhl UP zo bijzonder maakt. 

De Interstuhl UP is een zeer aantrekkelijke uitziende kruk wat zorgt voor mobiliteit en beweging achter uw werkplek. Hiermee biedt de Interstuhl UP een flexibele oplossing op elke plek, op elk moment en voor elke gelegenheid. Tegelijkertijd moedigt de UP ook beweging aan als een stoel op zich. Dankzij eenvoud, makkelijke bediening en heldere vormen past de UPIS1 in elke architecturale omgeving. De Eyecatcher rode riem speelt een dubbele rol in verstelbaarheid en het kenmerkende design. 50% van het product is gemaakt van gerecyclede materialen. Volledig zonder composieten en bindmiddelen. De UPIS1 biedt kwaliteit en een lange levensduur. Dit wordt weerspiegeld in de fabrieksgarantie van 10 jaar.
De Interstuhl UPIS1 is ontwikkeld door het bekroonde ontwerpbureau ID AID van Sven von Boetticher.

Als één van de weinige in Nederland biedt BureaustoelenOnly alle kleurvarianten van de Interstuhl UP serie. Hiermee laten we zien dat we een echte Interstuhl UP specialist zijn. 
Komt u er niet uit? Vraag ons om advies via info@bureaustoelenonly.nl en we reageren binnen 24 uur.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28/03/2020 - Thuiswerken 
Complete Thuiswerkplekken | Thuiswerkstoelen | Huiselijke vergadertafels

Steeds vaker werken we thuis en daar hoort ook een ergonomische werkplek bij.  Alleen een goede bureaustoel maakt uw thuiskantoor nog niet ergonomisch.

Een thuiswerkplek inrichten volgens de ARBO regels dient te zijn voorzien van bepaalde eisen aan het bureau en de bureaustoel. Het is belangrijk dat een bureau in hoogte verstelbaar is. Zo kunnen de juiste afmetingen voor het lichaam worden ingesteld.


Het is afhankelijk van de lengte van de gebruiker hoe hoog het bureau moet komen te staan. Het werkblad van het bureau moet minimaal 129,9 cm breed en 80cm diep zijn. De bovenkant van het bureau mag absoluut niet hinderlijk spiegelen.
Een hoogte van 73,5cm is gemiddeld. Met een elektrische zit sta bureau kan de hoogte zeer eenvoudig worden aangepast om ergonomisch te kunnen werken. Het zit sta bureau van BureaustoelenOnly voldoet aan de gemiddelde hoogte. 
Met een Arbo goedgekeurde bureaustoel van BureaustoelenOnly is de thuiswerkplek compleet en kunt u overmorgen al beginnen met ergonomisch thuiswerken. 

Voor een complete ergonomische thuiswerkplek heeft BureaustoelenOnly aan alles gedacht. Zelfs aan een huiselijke vergadertafel met comfortabele vergaderstoelelen voor een prettige meeting met uw gasten. 

Levering aan huis, conform de RIVM maatregelen. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

03/04/2020 - Tip voor ergonomisch thuiswerken aan de keukentafel 
Zit Sta bureau verhogers

Heeft u nu alleen de mogelijkheid te werken achter de keukentafel en mist u een ergonomische thuis werkplek?
BureaustoelenOnly heeft voor u de oplossing. 

Met een Zit Sta verhoger is het mogelijk uw werkzaamheden zittend en staand uit te voeren achter de keukentafel. 
Wanneer u klaar bent met werken bergt u de bureau verhoger weer makkelijk op. 

Simpel, geen kostbare investering en geen kantoorruimte verreist. Begin overmorgen met gezond thuiswerken. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

© 2017 - 2020 BureaustoelenOnly.nl - Bureaustoelen en Zit Sta oplossingen! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel